2010-10-17 16:41:42• hírek • Szatmár.ro

A kosarasok a második győzelmet is megszerezték

Gyulafehérváron 23 ponttal nyertek Fleseriu tanítványai.

Gyakorlatilag már az első negyedben eldőlt a Gyulafehérváron rendezett találkozó: a szatmáriak hamar megmutatták: győzni jöttek. A VSK 8:0-ás és 12:2 vezetés után az első negyedet már könnyed, 13 pontos előnnyel zárta, a második negyedben pedig tovább növelték az előnyüket. A lányok csak az utolsó negyedben pihentek egy kicsit, akkor az ellenfélnek hat pontot sikerült is lefaragniuk a behozhatatlan hátrányból.

Éles Péter menedzser elmondása szerint a győzelem is fontos, de ennél sokkal örvendetesebb volt, hogy látszik: a csapat kezd összeforrni, a védekezés sokat javult az elmúlt napokban, csupán a dobások pontosságával van még egy kis gond.

A lányokra a következő megmérettetés szerda délután 18 órától vár hazai pályán, akkor a kolozsvári kosarasok lesznek az ellenfelek. Ez az összecsapás sem tűnik veszélyesnek, legalábbis a szombaton idegenben sorra kerülő, Sepsiszentgyörgyön lejátszandó meccshez képest.

A osztály, 3. forduló, északnyugati csoport: Gyulafehérvári CSU LPS-Szatmárnémeti VSK 59:82 (7:20, 14:24, 18:24, 20:14.). A szatmári pontszerzők: Klein 22 (11 lepattanó), Orosz 17, Bjork 14 (9 lepattanó), Ducker 14 (8 lepattanó), Baluta 6, Giurgiu 5, Dunca 2, Szmutku 2. Játszott még: Drake, Mészáros.

A következő forduló (október 20.): Szatmárnémeti-Kolozsvár, Nagyvárad-Sepsiszentgyörgy, Arad-Gyulafehérvár. A Temesvár áll.


Sima győzelmet aratott a VSK
Sima győzelmet aratott a VSK


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: